Veilige oplossingen met Unify Telefonie

.

Mitel biedt met het Unify OpenScape portfolio veilige en geavanceerde oplossingen voor zakelijke communicatie. Unify biedt een uitgebreide reeks oplossingen voor het leveren van een zeer betrouwbare en hoogwaardige telecommunicatie-infrastructuur. Door gebruik te maken van de nieuwste Unified Communications technologieën via public, hybrid en private cloud, profiteren organisaties optimaal van zeer robuuste en moderne communicatiemiddelen.

OpenScape Voice

OpenScape Voice is het gehel op software gebaseerde VoIP systeem van Unify. Door de grote schaalbaarheid -tot maximaal 100.000 gebruikers op één systeem- en de zeer hoge beschikbaarheid, is het bij uitstek geschikt voor grote organisaties. Medewerkers kunnen worden voorzien van een scala aan toesteltypes, zoals IP deskphones, WebRTC softphones, DECT of Voice over Wifi toestellen.

OpenScape 4000

Het OpenScape 4000 platform is het hybride VoIP systeem dat bestemd is voor de grootzakelijke markt. Het maximaal aantal gebruikers per enkel systeem is 12.000, maar in een netwerkconfiguratie kunnen maximaal 100.000 gebruikers aangesloten worden. Wanneer een organisatie niet volledig naar VoIP kan overstappen, door erfenis van bestaande infrastructuur of toestellen op grote afstand, dan is OpenScape 4000 het meest robuust denkbare communicatiesysteem.

OpenScape Business

Voor organisaties met tientallen tot enkele honderden gebruikers, kunnen goed uit de voeten met het OpenScape Business platform van Unify. De eenvoud van installatie, beheer en onderhoud zorgen voor een lagae Total Cost of Ownership, terwijl de eigenaar zelf in controle blijft over de veiligheid en beschikbaarheid van de telecommunicatie. En net als OpenScape Voice en OpenScape 4000 blinkt OpenScape Business uit in betrouwbaarheid.

Schaalbaar en Cloud

De oplossingen van Unify zijn uitermate schaalbaar voor diverse typen organisaties en kunnen naar wens geleverd worden vanuit een private, public of hybride cloud. De oplossingen van Unify hebben, in combinatie met inrichting door GROSC, een sterke focus op informatiebeveiliging, waardoor gebruikersorganisaties kunnen blijven voldoen aan steeds strenger wordende regelgeving en compliancy.

OpenScape applicaties

Unify biedt binnen het OpenScape portfolio een reeks aan applicaties en integraties met aanwezige IT-systemen en processen. OpenScape UC integreert spraak, video, messaging en presense in één gebruiksvriendelijke interface. Met OpenScape Contactcenter kunnen organisaties optimale klantervaring bieden door integraties met hun CRM systeem en OpenScape Xpert is een hoogwaardig artbitragesysteem waarbij grote aantallen bellers in een oogwenk geholpen kunnen worden.

Voor meer informatie over Unify OpenScape en hoe wij uw organisatie daarmee kunnen ondersteunen, neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossingen voor uw bedrijf.

Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons