Unify is nu Mitel

.

Onlangs organiseerde Mitel een eerste informatiebijeenkomst voor alle Nederlandse Mitel- én Unify partners. In deze sessie ontvingen de partners een update over het aanstaande portfolio – voor zover dat bepaald is. Voor OpenScape partners en gebruikers werd de volgende interessante informatie gedeeld:

  • Onafhankelijk onderzoek van Frost & Sullivan wijst uit dat er naast Cloud telecommunicatie een significante markt blijft voor private- en hybride Cloud oplossingen;
  • Mitel houdt met haar productlijn focus op deze private- en hybride Cloud markt;
  • Mitel is in Europa UC leverancier nr. 1 in aantal aansluitingen en heeft de ambitie ook wereldwijd deze positie te verkrijgen (nu staan zij op positie nr. 2).

OpenScape platformen van Mitel

Het goede nieuws is dat we door de toezegging van Mitel – het voortbestaan van de drie OpenScape platformen – bewaarheid zien. We zien bovendien dat de productlijnen op snel tempo met elkaar compatibel worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld:

  • OpenScape SBC + MiVoice
  • Unify Phone + MiVoice
  • OpenScape + Mitel SIP DECT

Virtual Care Collaboration Service van Mitel

Mitel presenteerde bovendien de doorontwikkelde dienst VCCS (Virtual Care Collaboration Service) aan haar partners. Deze dienst biedt veilige audio en videocommunicatie en is primair ontwikkeld om medische zorg op afstand te leveren. Omdat er geen enkele persoonsinformatie wordt gedeeld van een interne gebruiker naar de externe gebruiker, kent deze dienst een veel breder toepassingsgebied. Mitel heeft haar partners gevraagd om nieuwe usecases aan te dragen, iets wat GROSC al enige tijd geleden heeft gedaan. GROSC heeft inmiddels een eigen VCCS-systeem actief en heeft dit onder de eigen naam Secure Video for OpenScape Xpert geschikt gemaakt voor gebruik in meldkamers en controlrooms.


Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons