Onze sectoren

.

Meldkamers & control rooms: levensbelangrijke beslissingen

In meldkamers en control rooms is een goed telecommunicatiesysteem van levensbelang, omdat er snel gereageerd moet worden op noodsituaties. Hulpverleners moeten kunnen communiceren, informatie delen en levensbelangrijke beslissingen nemen. In geval van nood, bij het waarborgen van de openbare veiligheid of tijdens operationele controles is een solide en betrouwbaar telecommunicatienetwerk essentieel voor succesvolle en efficiënte werking van deze sector.

Vertrouw volledig op OpenScape Xpert; het meldkamertelefoniesysteem dat cruciaal is tijdens noodsituaties. Met een aanpasbare gebruikersinterface en de mogelijkheid om meerdere lijnen te beheren, vergroot dit systeem de efficiëntie en productiviteit van de centralist. Bovendien is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. Het touchscreen van OpenScape Xpert optimaliseert de afhandeling van honderden telefoongesprekken per dag.

Ziekenhuizen & zorgcentra: verbeteren van de zorgkwaliteit

Telecommunicatie is onmisbaar in ziekenhuizen en zorginstellingen. Een krachtig telecommunicatienetwerk stelt zorgverleners in deze sector in staat om snel en betrouwbaar met elkaar te communiceren. Dit vergemakkelijkt de samenwerking, uitwisseling van belangrijke medische informatie, respons op noodgevallen en verbetering van de kwaliteit van zorg. Of het nu gaat om levensreddende zorg, het beheren van patiëntenstromen of het onderhouden van contact met familieleden; telecommunicatie vormt de levensader van effectieve en hoogwaardige zorgverlening.

Zorg- en hulpverleners in verschillende sectoren staan dagelijks voor de uitdaging om honderden noodoproepen te beheren. Het is essentieel dat zij te allen tijde en op elke locatie bereikbaar zijn. Dankzij de OpenScape Alarm Response OScAR-server, ook bekend als DAKS, van GROSC en Unify kunnen de juiste partijen snel worden geactiveerd in noodsituaties zoals patiëntoproepen of het afgaan van brandalarmen. Met dit geavanceerde systeem kun je vertrouwen op een snelle en betrouwbare alarmeringsoplossing.

Overheid & onderwijs: de cruciale rol van telecommunicatie

Voor overheidsinstanties en onderwijsinstellingen speelt telecommunicatie een vitale rol. Het biedt de basis voor interne communicatie en externe samenwerkingen. Door een betrouwbaar telecommunicatiesysteem kunnen overheidsinstanties effectieve diensten leveren aan burgers, informatie delen en snel reageren op noodsituaties. In onderwijsinstellingen vergemakkelijkt telecommunicatie de communicatie tussen docenten, studenten en ouders. Het ondersteunt ook afstandsonderwijs en online samenwerkingen. Telecommunicatie is een essentiële pijler voor de bevordering van transparantie, toegankelijkheid en veiligheid in zowel de overheids- als onderwijssector.

Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons