Over GROSC

.

Vertrouwen op telecommunicatie wanneer communicatie van levensbelang is.

Wij zijn GROSC

Sinds 2008 zetten we ons in voor de meest betrouwbare telecommunicatie voor verschillende sectoren. Waarom? Omdat iedereen blindelings moet kunnen vertrouwen op telecommunicatie wanneer dit nodig is.

Ons team bestaat uit een groep van gepassioneerde, technische en gecertificeerde experts met samen meer dan 500 jaar ervaring binnen de telecommunicatiebranche. Jouw wensen en behoeften vinden we bij GROSC het allerbelangrijkst, want jouw bedrijf is uniek en heeft bedrijfsspecifieke eisen en doelen. We geloven in de kracht van samenwerking en gaan daarom altijd het gesprek met je aan, luisteren naar wat je wilt bereiken en zijn gedurende het volledige project transparant. Zo ontvang jij de best passende oplossing en altijd-werkend telecommunicatiesysteem.

GROSC = gecertificeerd Unify-partner

De ins en outs van de Unify-systemen zijn voor onze gedreven technici al lang geen geheim meer. Hierdoor hebben wij de hoogst haalbare partnercertificering van Unify behaald: de Master Status. Om deze status de verdienen, behaalden wij meerdere certificaten voor OpenScape 4000, OpenScape Voice en OpenScape Contact Center. We blijven onszelf en onze systemen continu verbeteren en ontwikkelen om deze Master Status te behouden.

In-house doorontwikkeling

Meldkamers, controlrooms en zorgcentra moeten blind kunnen vertrouwen op onze telecommunicatiesystemen. Daarom ontwikkelen we bij GROSC onze diensten en producten in-house door, waardoor we voorlopen in de branche en jou kunnen voorzien van innovatieve telecommunicatiesystemen.

Specialist waar telecommunicatie van levensbelang is

We werken voor sectoren waar een altijd-werkend telecommunicatiesysteem cruciaal is.

Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons