Over GROSC

Certificering

Voor GROSC is kwaliteit en vertrouwen erg belangrijk. Het behalen van de benodigde certificaten vinden wij dan ook van cruciaal belang. We zijn gecertificeerd Atos Unify partner en beschikken over de ISO 9001 & ISO 27001 certificaten.

Unify logo 300x200

Atos Unify Partner

GROSC is partner en leverancier van de OpenScape communicatiesystemen van Unify. GROSC beschikt over de hoogst haalbare partnerstatus van Unify: de Master Status. Deze status hebben wij verkregen door meerdere certificaten te behalen voor OpenScape 4000, OpenScape Voice en OpenScape Contact Center. Wij blijven onszelf continu verbeteren en ontwikkelen om deze status te behouden.

ISO transparant 300x200

ISO

GROSC beschikt over de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. Met het behalen van het ISO 9001 certificaat voldoet GROSC aan de maatstaven van de internationale standaard voor kwaliteitsmanagement. Het ISO 27001 certificaat bewijst dat wij voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging.

Wilt u meer informatie?

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij we meldkamers en control rooms voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren OpenScape Xpert met uw organisatie

We verzorgen support en onderhoud van uw meldkamersysteem

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.