Oplossing

Unified communications

Breng uw team en al uw communicatie samen op één plek. Door alles op één plek te beheren, versterkt u de collectieve inspanning van uw team en verbeteren de prestaties in dringende situaties. Met de juiste telecommunicatiesystemen in één kan uw team uw klanten het beste bedienen in situaties die van levensbelang zijn. GROSC levert al jaren unified communications oplossingen.

Breng uw team en de manier van communiceren samen.

GROSC is gecertificeerd partner van de OpenScape UC (Unified Communications) van Unify. We bieden verschillende unified oplossingen aan, waardoor er altijd een geschikte oplossing voor u bij zit. Daarnaast bieden wij ook maatwerk oplossingen. Dit zijn onze unified communications oplossingen:

grosc-logo

Telefonie

Gesprekken met uw klanten gaan tegenwoordig via diverse kanalen en bevatten realtime betrokkenheid. In situaties die van levensbelang zijn, is telefonisch contact nog steeds het belangrijkste communicatiemiddel. Met de juiste telecommunicatiesystemen kunt u uw klanten en medewerkers het beste bedienen. GROSC levert onder andere OpenScape Desk en DECT Phones als telefonie oplossing.

grosc-logo

Presence

Weet snel welke medewerkers beschikbaar zijn. De OpenScape UC Application die GROSC levert, biedt gebruikers de mogelijkheid om de presence van andere medewerkers te bekijken. Hierdoor is direct zichtbaar welke methode van communicatie in dringende situaties het beste past en kan er snel actie worden ondernomen. Gebruikers bepalen zelf hun presence en via welk kanaal zij bereikbaar zijn.

grosc-logo

GROSC maatwerk oplossingen

GROSC biedt ook de mogelijkheid op een maatwerk oplossing. Wij gaan met u het gesprek aan en komen met het best passende advies, dat volledig aansluit op uw telecommunicatiewensen. Wilt u bijvoorbeeld meerdere telecommunicatieoplossingen combineren? Wij regelen dat voor u! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerk unified communications oplossingen.

grosc-logo

OpenScape Mobile Client

Laat uw medewerkers kiezen op welk apparaat zij bereikbaar zijn. GROSC en Unify bieden hiervoor OpenScape Mobile Client. Dit betekent dat wanneer uw medewerkers aan hun bureau werken, oproepen worden doorverbonden naar hun Desk Phone. Andersom kunnen zij oproepen ook naar hun smartphone of DECT telefoon laten doorverbinden als zij onderweg zijn of op een externe locatie werken. Hierdoor is uw team altijd en overal beschikbaar om situaties die van levensbelang zijn op te lossen.

grosc-logo

Unified Messaging

Lees of luister uw voicemail, luister naar uw e-mails en ontvang SMS zowel op uw mobiele telefoon als op uw werkplek. OpenScape Xpressions van GROSC en Unify biedt één centrale inbox voor alle berichten: spraak, e-mail, fax en SMS. Omdat Xpressions ook mobiel beschikbaar is, zijn u en uw medewerkers altijd met elkaar verbonden in dringende situaties. Het maakt u en uw medewerkers productiever, efficiënter en u kunt sneller op elkaar reageren.

Wilt u meer informatie?

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij organisaties worden voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren de communicatiesystemen in uw bestaande netwerk

We verzorgen support en onderhoud van uw communicatiesysteem

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.