Unified communications & Teams

.

Als het gaat om effectieve communicatie en samenwerking, weten jouw medewerkers hoe het moet. Door alle communicatiekanalen in één platform te integreren, kunnen zij nóg efficiënter en productiever samenwerken. Dit heeft niet alleen voordelen voor het team, maar zorgt er ook voor dat klanten in dringende situaties beter geholpen kunnen worden. Wij leveren oplossingen voor unified communications (UC) en team collaboration, waaronder Unify Phone als softphone in de cloud.

Breng het team en de communicatie samen

Het samenvoegen van teams en communicatie brengt diverse voordelen met zich mee. Het verhoogt de prestaties, met name in situaties waar elke seconde telt. Onze oplossingen zijn ontworpen om jouw team(s) effectiever te laten samenwerkingen. Dit zijn onze unified communications oplossingen:

Telefonie: klantcontact dat vertrouwen geeft

Klantgesprekken vinden tegenwoordig via verschillende kanalen plaats, waarbij realtime betrokkenheid essentieel is. Spraak is daarbij het meest primaire communicatiemiddel, vooral bij dringende situaties. Om jouw klanten en medewerkers optimaal te bedienen, biedt GROSC hoogwaardige telefonieoplossingen, zoals OpenScape Voice, OpenScape 4000 en OpenScape Business.

Presence: inzicht in beschikbaarheid

Met OpenScape UC van GROSC heb je realtime inzicht in de aanwezigheid en beschikbaarheid van je collega’s. Dit helpt bij het bepalen van de beste communicatiemethode voor urgente situaties, zodat je direct de juiste actie kunt ondernemen.

OpenScape UC en OpenScape Mobile: altijd en overal bereikbaar

Met de krachtige combinatie OpenScape UC en OpenScape Mobile hebben jouw medewerkers de vrijheid om zelf te bepalen op welk apparaat ze bereikbaar zijn. Of ze nu achter hun bureau zitten, onderweg zijn of op een externe locatie werken, ze kunnen naadloos oproepen opzetten en beantwoorden met hun deskphone, softphone of smartphone app. Hierdoor is jouw team altijd en overal bereikbaar om levensbelangrijke situaties aan te pakken.

Unified messaging: één centrale inbox

Met OpenScape Xpressions van GROSC en Unify kunnen voicemailberichten, e-mails en sms-berichten gemakkelijk worden gelezen of beluisterd, zowel op mobiele telefoons als op de werkplek. Deze geïntegreerde unified communications oplossing biedt één centrale inbox voor alle spraak-, e-mail- en sms-berichten. Dankzij de flexibiliteit en mobiliteit van Xpressions blijven jij en jouw team altijd verbonden in dringende situaties, wat leidt tot verhoogde productiviteit, efficiëntie en reactiesnelheid.

Unify Phone: jouw web-softphone, altijd en overal

Unify Phone is de softphone die je niet hoeft te installeren. Hij werkt als een webapplicatie binnen je browser of als separate web-app. GROSC koppelt Unify Phone voor jou aan je OpenScape telefoniesysteem zodat je daar geen omkijken naar hebt. Bijkomend voordeel: Unify Phone komt met een Microsoft Teams plug-in, zodat je ook zonder MS365 telefonielicenties kunt bellen vanuit Teams.

GROSC maatwerkoplossingen

Bij GROSC bieden we ook maatwerkoplossingen voor unified communications aan. We gaan graag met jou in gesprek om het beste advies te geven dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu de team collaboration oplossing wilt combineren met het contactcenter of control room, of meerdere telecommunicatieoplossingen wilt integreren, wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons