Oplossing

Team collaboration

Uw medewerkers zijn van nature gewend om samen te werken. Door alle communicatie samen te brengen in één platform, kunnen zij productiever en efficiënter samenwerken. Daardoor kunt u uw klanten in dringende situaties beter bedienen. GROSC levert al jaren Unify Circuit als communicatieplatform in de cloud.

Uw digitale werkplek in de cloud.

GROSC is gecertificeerd partner van de Team Collaboration systemen van Unify. We bieden verschillende oplossingen aan om uw team beter te laten samenwerken, waardoor er altijd een geschikte oplossing voor u bij zit. Daarnaast bieden wij ook maatwerk oplossingen. Dit zijn onze team collaboration oplossingen:

grosc-logo

Circuit

Werk altijd en overal samen. Unify Circuit is het alles-in-één communicatieplatform in de cloud waarmee u makkelijk en snel, via allerlei devices met uw klanten en medewerkers kunt communiceren. Telefoongesprekken, video conferences, messaging, schermdeling en het bewerken en delen van bestanden worden allemaal geregeld binnen de Circuit app die GROSC kan leveren. Circuit verbetert de productiviteit, efficiëntie en effectiviteit van uw team.

grosc-logo

GROSC maatwerk oplossingen

GROSC biedt ook de mogelijkheid op een maatwerk oplossing. Wij gaan met u het gesprek aan en komen met het best passende advies, dat volledig aansluit op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld de team collaboration oplossing combineren met uw contact center of control room? Wij regelen dat voor u! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerk Circuit oplossingen.

grosc-logo

Circuit Meeting Rooms

Breid de kracht van Unify Circuit uit met de geïntegreerde video en audio meeting room oplossing; Circuit Meeting Room. Start gemakkelijk een video conference vanaf elke locatie, sla deze op en deel hem met uw medewerkers. Het gebruiksvriendelijke systeem zorgt ervoor dat u makkelijk en snel uw klanten en medewerkers kunt bedienen. GROSC levert al jaren de Circuit Meeting Room oplossing van Unify.

grosc-logo

OpenScape Cloud

OpenScape Cloud van GROSC en Unify brengt alle manieren van communiceren via voice, video, e-mail of chat samen in één app. Of u nu gebruikmaakt van uw telefoon, laptop, PC of tablet: op elk apparaat is OpenScape Cloud hetzelfde. Hierdoor kunt u efficiënter en productiever werken in dringende situaties en makkelijk vanuit de cloud communiceren met uw medewerkers. U kunt OpenScape Cloud volledig aanpassen aan uw organisatie en wensen.

Wilt u meer informatie?

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij organisaties worden voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing om beter samen te werken. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren Circuit met uw organisatie

We verzorgen support en onderhoud van Circuit systeem

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.