Oplossing

Meldkamersystemen

Voor uw centralisten en dispatchers in meldkamers en control rooms is het van belang dat zij een communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen handelen in dringende situaties. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren Unify meldkamersystemen.

Communicatie wanneer elke seconde telt.

GROSC is gecertificeerd partner van het meldkamersysteem OpenScape Xpert van Unify. We bieden u verschillende mogelijkheden met OpenScape Xpert, waardoor er altijd een geschikte oplossing voor u bij zit. Daarnaast bieden wij ook maatwerk oplossingen. Dit zijn de mogelijkheden van ons meldkamersysteem:

grosc-logo

OpenScape Xpert

OpenScape Xpert is het meldkamersysteem waar u blind op kunt vertrouwen als elke seconde telt. De customizable user interface en de mogelijkheid om verschillende lijnen te bedienen, helpt de centralist zijn efficiëntie en productiviteit te verhogen en bovendien is deze makkelijk te bedienen. Het touchscreen op OpenScape Xpert optimaliseert het behandelen van honderden telefonische gesprekken per dag. GROSC is de meest deskundige partij in Nederland die de kwalitatieve meldkamersystemen van Unify levert.

grosc-logo

OpenScape Xpert Client

Wanneer uw medewerkers uit meldkamers of control rooms ook werken vanaf externe locaties in het geval van calamiteiten, is het gewenst om een mobiele werkplek te kunnen verzorgen. Met OpenScape Xpert Client van GROSC en Unify is hardware niet langer nodig. De Xpert Client software kan worden geïnstalleerd op een touch screen of op de werkplek of laptop van u of uw medewerker, waardoor u altijd en overal bereikbaar bent.

grosc-logo

Voice Recording

In situaties die van levensbelang zijn, moet u kunnen vertrouwen op een telecommunicatiesysteem dat beschikt over Voice Recording of Logging. OpenScape Xpert is makkelijk uit te breiden met de mogelijkheid om gesprekken op te nemen en terug te luisteren. Uw medewerker bepaalt zelf op welke manier het gesprek wordt opgenomen en kan tijdens het gesprek de status van de opname volgen. GROSC kan daarnaast zorgen voor een integratie met uw Voice Logging systeem, bijvoorbeeld van Bumicom of EAL.

grosc-logo

GROSC maatwerk oplossingen

GROSC biedt ook de mogelijkheid op een maatwerk oplossing. Wij gaan met u het gesprek aan en komen met het best passende advies, dat volledig aansluit op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw meldkamersysteem koppelen aan uw bedrijfsapplicaties, wilt u klantspecifieke rapportage of real time monitoring? Wij regelen dat voor u! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerk oplossingen voor meldkamersystemen.

Wilt u meer informatie?

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij we meldkamers en control rooms voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren OpenScape Xpert met uw organisatie

We verzorgen support en onderhoud van uw meldkamersysteem

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.