Contactcenter

.
Het is cruciaal voor het succes van jouw organisatie om jouw klanten goed te kennen, te ondersteunen en te waarderen. Met geavanceerde telecommunicatiesystemen kan je jouw klanten optimaal van dienst zijn, zelfs in kritieke situaties. Bij GROSC hebben we jarenlange ervaring in het leveren van Unify contactcenteroplossingen.

Zet jouw klanten op de eerste plek

GROSC is de gecertificeerde partner van Unify OpenScape Contact Center oplossingen. Of het nu gaat om een kleine omgeving of een grote onderneming met meerdere locaties: er is een OpenScape Contact Center oplossing voor jouw situatie. Daarnaast leveren we aanvullende softwaremodules om de oplossing volledig aan uw specifieke vereisten te laten voldoen. Ontdek hieronder onze uitgebreide selectie contactcenteroplossingen:

Inbound contactcenters: persoonlijke ondersteuning

Bij elk klantcontact, of het nu via telefoon, e-mail, social media of chat(bot) is, verwachten klanten de allerbeste service en persoonlijke ondersteuning. Met het OpenScape contactcenter van Unify, geleverd door GROSC, kan je jouw klanten vanaf het allereerste contact een passende interactie bieden. Dankzij de geavanceerde routeringmogelijkheden worden jouw klanten zo klantvriendelijk en efficiënt mogelijk in contact gebracht met de juiste persoon binnen jouw organisatie.

Interactive voice response: waardevolle klantbegroeting

Automatiseer de manier waarop je klanten begroet met de krachtige Unify OpenScape Contact Center Call Director. Door slim om te gaan met de geavanceerde mogelijkheden bied je jouw klanten de mogelijkheid om snel de juiste persoon te spreken. Ervaar je hoge pieken in het telefonieaanbod waardoor wachttijden ontstaan? Combineer de IVR dan met GROSC CallBack, zodat je klanten zelf een moment kunnen kiezen waarop ze worden teruggebeld.

Workforce optimalisatie & management: continue verbetering

Het is belangrijk om naar een continue verbetering van jouw klantenservice te streven. GROSC en Unify bieden krachtige tools om jouw klantcontact te monitoren, de productiviteit te vergroten en het maximale uit jouw contactcenter te halen. Met de Workforce optimalisatie & management contactcenteroplossing krijg je waardevolle inzichten, transparantie en de mogelijkheid tot voortdurende verbetering.

Bouw je ecosysteem

OpenScape ContactCenter biedt standaard integratiemogelijkheden met de bekende grote CRM-systemen. Wil je nét iets anders, dan biedt de REST API uitgebreide mogelijkheden om jouw zaaksysteem te koppelen. Hiermee bouw je als het ware je eigen unieke ecosysteem. Bij GROSC kennen we deze API van buiten, vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

GROSC Callback & Dienstrooster: aanvulling op het Unify portfolio

Bij GROSC ontwikkelen we sinds 2020 onze eigen software suite: GROSC Connect. Binnen deze suite bieden we diverse modulaire toepassingen aan.

Grote (zorg)instellingen hebben vaak specifieke uitdagingen op het gebied van bereikbaarheid, zoals een hoge piekbelasting op bepaalde dagen en tijden. Een geautomatiseerde spreiding van terugbel-opdrachten levert een hoge klant- of patiënttevredenheid, terwijl jouw medewerkers minder druk ervaren van een volle wachtrij. GROSC CallBack biedt deze mogelijkheid, waarbij we zelfs de terugbelopdracht aanpassen op, en inplannen in, de agenda’s. Het grootste voordeel? GROSC CallBack draait naast je telefoniesysteem en is net zo betrouwbaar.

Sinds 2020 heeft het thuiswerken een enorme vlucht genomen. Dit heeft grote voordelen voor zowel werkgevers als werknemers, maar de telefonische bereikbaarheid van algemene (afdeling-)telefoonnummers kan hier onder leiden. Op klantverzoek ontwikkelden wij het GROSC Dienstrooster; een webapplicatie waarin je de bereikbaarheidsdienst van jouw afdeling kunt plannen. Is de betreffende collega tóch even niet bereikbaar? Geen nood, er is ruimte om vooraf een tweede contactpersoon op te voeren als achtervang.

Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons