Oplossing

Contact center

Uw klanten hebben steeds meer controle en invloed over uw service in de contact centers. Hoe goed u uw klant kent, support en waardeert is belangrijk voor het succes van uw organisatie. Met de juiste telecommunicatiesystemen kunt u uw klanten het beste bedienen in situaties die van levensbelang zijn. GROSC levert al jaren Unify contact center systemen.

Plaats uw klanten op de eerste plek.

GROSC is gecertificeerd partner van de Contact Center systemen van Unify. We bieden verschillende contact center oplossingen aan, waardoor er altijd een geschikte oplossing voor u bij zit. Daarnaast bieden wij ook maatwerk oplossingen. Dit zijn onze contact center oplossingen:

grosc-logo

Inbound Contact Centers

Uw klanten verwachten de beste service en persoonlijke ondersteuning elke keer als ze contact met u opnemen via telefoon, mail of de chat(bot). Met de Unify multi-channel OpenScape Contact Center die GROSC levert, kunt u uw klanten bij het eerste contact een passende oplossing bieden. Het systeem kan door zijn mogelijkheden direct het contact naar de juiste persoon doorverwijzen.

grosc-logo

Interactive Voice Response

Automatiseer de manier waarop u klanten begroet met de Unify OpenScape Contact Center Call Director die wij leveren. De Call Director begroet uw klant, geeft een menu met mogelijkheden en verzorgt eventuele mededelingen voordat uw klant wordt doorverbonden met een live agent. Uw klant kan dan vooraf al waardevolle informatie geven, waardoor zij direct naar de juiste persoon of oplossing kunnen worden doorverwezen.

grosc-logo

GROSC maatwerk oplossingen

GROSC biedt ook de mogelijkheid op een maatwerk oplossing. Wij gaan met u het gesprek aan en komen met het best passende advies, dat volledig aansluit op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld de contact center oplossing koppelen aan uw CRM-systeem? Wij regelen dat voor u! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerk contact center oplossingen.

grosc-logo

Workforce Optimalisatie en Management

Het continu verbeteren van uw klantenservice is belangrijk. GROSC en Unify bieden tools om uw klantcontact te monitoren, productiviteit te vergroten en het beste uit uw contact center te halen. De Workforce Optimalisatie en Management oplossing van GROSC en Unify geeft inzicht, transparantie en continue verbetering.

grosc-logo

On-Demand en Cloud Contact Centers

Voeg nieuwe mogelijkheden toe aan uw huidige contact center met een on-demand oplossing. Met de Unify OpenScape Cloud Contact Center platform zorgt u voor continuïteit van uw business, waar en wanneer u wilt. Daarnaast kunnen wij uw Cloud Contact Center oplossing koppelen met uw Customer Relationship Management systeem, zoals Salesforce en Microsoft Dynamics.

grosc-logo

Outbound Contact Centers

Beheer belhistorie, agent workflow en campagnestrategieën makkelijk en overzichtelijk in uw contact center. De OpenScape Contact Center Campaign Director die GROSC levert, kunt u onder andere inzetten voor service en support, telesales en marketing en actieve klantenservice. Hierdoor bouwt u aan een sterkere relatie met uw klant.

Wilt u meer informatie?

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij contact centers worden voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren de OpenScape Contact Center met uw organisatie

We verzorgen support en onderhoud van uw contact center

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.