Oplossing

Berichtenservers

In de gezondheidszorg is het van belang dat hulpverleners berichten kunnen ontvangen op hun telefoontoestel, zodat ze snel kunnen handelen in situaties die van levensbelang zijn. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC werkt al jaren met de beste berichtenservers voor de gezondheidszorg.

De juiste zorg, op het juiste moment.

GROSC levert berichtenservers van Unify en IQ-messenger. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing voor u beschikbaar. Dit zijn onze berichtenservers:

grosc-logo

OpenScape Alarm Response OScAR (DAKS)

Hulpverleners zijn verantwoordelijk voor honderden noodoproepen per dag. Zij moeten op elk moment en op elke locatie mobiel bereikbaar zijn. Met de OpenScape Alarm Response OScAR server, ook bekend als DAKS, van GROSC en Unify kunnen de juiste partijen snel worden ingeschakeld in het geval van bijvoorbeeld een patiëntoproep of wanneer het stille brandalarm afgaat.

grosc-logo

IQ-Messenger

Eén systeem, meerdere oplossingen. Het IQ-messenger systeem dat GROSC levert, biedt uitgebreide functies die bedrijfsprocessen en alarmprocedures automatiseren en optimaliseren. Doordat IQ-Messenger als volledig softwarepakket wordt geleverd, kan GROSC het installeren op uw standaard serveromgeving. Daarnaast is er een app beschikbaar die kan worden toegepast op de smartphones van uw medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij de gezondheidszorg wordt voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren het gewenste Alarm Response systeem in uw organisatie

We verzorgen support en onderhoud van uw alarmsysteem

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.