Alarmering

.

In de gezondheidszorg is het van belang dat hulpverleners berichten kunnen ontvangen op hun (mobiele) telefoontoestel. In noodsituaties waar elke seconde telt, moet je blindelings kunnen vertrouwen op een betrouwbaar telecommunicatiesysteem. Al jarenlang werken we samen met de beste alarmeringssystemen voor de gezondheidszorg.

De juiste zorg op het juiste moment

Bij GROSC hebben we veel kennis van de betrouwbare alarmeringssystemen van het Duitse tetronik: DAKS. Binnen het OpenScape-portfolio heet deze alarmeringsoplossing OpenScape Alarm Response.

OpenScape Alarm Response = tetronik DAKS Pro: te allen tijde bereikbaar

Als zorg- of hulpverlener sta je dagelijks voor de uitdaging om honderden noodoproepen te beheren. Het is essentieel dat je te allen tijde en op elke locatie bereikbaar bent. Dankzij de OpenScape Alarm Response OScAR-server, ook bekend als DAKS, van GROSC en Unify kunnen de juiste partijen snel worden geactiveerd in noodsituaties zoals patiëntoproepen of het afgaan van brandalarmen. Met dit geavanceerde systeem kun je vertrouwen op een snelle en betrouwbare alarmeringsoplossing.

Het OpenScape Alarm Response systeem is geschikt voor meerdere sectoren, waaronder de gezondheidszorg, overheidsinstellingen, het onderwijs, energie en transport. In al deze sectoren is het van belang om het risicopotentieel zo minimaal mogelijk te houden. Een goed georganiseerde, snelle en duidelijke reactie is hierbij onmisbaar en is precies wat het OpenScape Alarm Response/DAKS systeem verzorgt. 

Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons