Uitgebreide telecommunicatie-oplossingen

.

Ben je op zoek naar een passende telecommunicatie-oplossing voor jouw organisatie? Ons brede scala aan oplossingen is ontworpen om aan de telecommunicatiebehoeften van jouw bedrijf te voldoen.

Telefonie

Tegenwoordig verlopen gesprekken via verschillende kanalen en draait alles om realtime betrokkenheid. Toch blijft spraak het primaire communicatiemiddel, vooral in urgente situaties. Om jouw klanten en medewerkers optimaal van dienst te kunnen zijn in levensbedreigende situaties, heb je de juiste telecommunicatiesystemen nodig. Onze betrouwbare Unify-telefonieoplossingen bieden hier de helpende hand.

Lees meer

Alarmering

In de gezondheidszorg is het van belang dat hulpverleners berichten kunnen ontvangen op hun (mobiele) telefoontoestel. In noodsituaties waar elke seconde telt, moet je blindelings kunnen vertrouwen op een betrouwbaar telecommunicatiesysteem. Al jarenlang werken we samen met de beste alarmeringssystemen voor de gezondheidszorg.

Lees meer

Contactcenter

In de hedendaagse contactcenters hebben jouw klanten steeds meer controle en invloed over jouw service. Het is daarom belangrijk om een goed beeld te hebben van jouw klanten, zodat je ze optimaal kunt ondersteunen en waarderen. De juiste telecommunicatie-oplossing biedt jouw klanten de mogelijkheid om telefonisch, per email en via social media contact op te nemen. Beeldcommunicatie speelt ook een steeds belangrijkere rol. Als jarenlange leverancier van Unify-contactcentersystemen helpen wij jou om al deze communicatiekanalen te beheren, uitstekende service te bieden en jouw klanten tevreden te houden.

Lees meer

Meldkamertelefonie

Centralisten en dispatchers in meldkamers en control rooms moeten snel kunnen handelen in dringende situaties. Elke seconde telt, daarom is het essentieel om te kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. Met de betrouwbare OpenScape Xpert-meldkamercommunicatiesystemen van GROSC heb je een snelle en effectieve telecommunicatie-oplossing waar je blindelings op kunt vertrouwen.

Lees meer

Gespreksopname

Meldkamers nemen alle gesprekken op, zodat ze te allen tijde informatie terug kunnen zoeken. Dit is van cruciaal belang om de hulpzoekende van de beste hulp te voorzien. Deze functie is van onschatbare waarde in levensbelangrijke situaties waarin snel, efficiënt en accuraat handelen vereist is. Bij GROSC werken we daarom samen met twee toonaangevende merken op het gebied van gespreksopname: Bumicom en EAL.

Lees meer

Unified Communications & Teams

Breng jouw team en de communicatie samen op één plek. Door alles op één geïntegreerd platform te beheren, versterk je de gezamenlijke inspanningen van het team en verbeter je prestaties in urgente situaties. Met de juiste telecommunicatiesystemen kunnen jij en jouw team optimaal werken in situaties die van levensbelang zijn. Ontdek onze jarenlange ervaring en expertise in het leveren van unified communications-oplossingen.

Lees meer
Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons