Oplossingen

Gesprekken met uw klanten en medewerkers gaan tegenwoordig via diverse kanalen en bevatten realtime betrokkenheid. Maar wanneer het gaat om dringende situaties, is persoonlijk contact nog steeds het belangrijkste communicatiemiddel. Met de juiste telecommunicatiesystemen kunt u uw klanten en medewerkers het beste bedienen in situaties die van levensbelang zijn. GROSC levert al jaren Unify telefonie oplossingen.

Breng uw team en al uw communicatie samen op één plek. Door alles op één plek te beheren, versterkt u de collectieve inspanning van uw team en verbeteren de prestaties in dringende situaties. Met de juiste telecommunicatiesystemen in één kan uw team uw klanten het beste bedienen in situaties die van levensbelang zijn. GROSC levert al jaren unified communications oplossingen.

In de gezondheidszorg is het van belang dat hulpverleners berichten kunnen ontvangen op hun telefoontoestel, zodat ze snel kunnen handelen in situaties die van levensbelang zijn. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC werkt al jaren met de beste berichtenservers voor de gezondheidszorg.

Uw klanten hebben steeds meer controle en invloed over uw service in de contact centers. Hoe goed u uw klant kent, support en waardeert is belangrijk voor het succes van uw organisatie. Met de juiste telecommunicatiesystemen kunt u uw klanten het beste bedienen in situaties die van levensbelang zijn. GROSC levert al jaren Unify contact center systemen.

Voor uw centralisten en dispatchers in meldkamers en control rooms is het van belang dat zij een communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen handelen in dringende situaties. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren Unify meldkamersystemen.

Uw medewerkers zijn van nature gewend om samen te werken. Door alle communicatie samen te brengen in één platform, kunnen zij productiever en efficiënter samenwerken. Daardoor kunt u uw klanten in dringende situaties beter bedienen. GROSC levert al jaren Unify Circuit als communicatieplatform in de cloud.

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.