Nieuw product: OpenScape 4000 V11

.

Begin maart is de nieuwe versie van OpenScape 4000 geïntroduceerd. Op functioneel vlak biedt versie 11 een opmerkzame verbetering: de uitgaande nummerweergave van huntgroep deelnemers kan worden ingesteld. Deze feature werd al lange tijd door beheerders en eindgebruikers als een gemis ervaren. Daarnaast ondersteunt versie 11 TLS 1.3 voor SIP en HFA-toestellen voor een betere versleuteling van de telefoonverbindingen.

Kubernets framework

Een van de meeste opmerkelijke wijzigingen is voor eindgebruikers minder relevant, maar zal voor technisch beheerders als muziek in de oren klinken. OpenScape 4000 wordt naar het Kuberneters framework gemigreerd. Dit komt ten goede van de belasting op de hardware en borgt de hoge beschikbaarheid. Daarnaast laat het vooral ook zien dat het OpenScape 4000 platform nog volop in ontwikkeling is.

Meer informatie?

Als je meer wil weten over OpenScape 4000 V11, of als je wilt weten of V11 voor jouw organisatie belangrijk is, laat het even weten aan je accountmanager. Dan kunnen we een online meeting met je inplannen.


Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons