Ons bezoek aan EENA.

2 mei 2022

Op 28 en 29 april 2022 was GROSC aanwezig op de EENA Conference & Exhibition in Marseille. Tijdens deze dagen hebben wij inspirerende en innovatieve presentaties bijgewoond, met als doel kennis op te doen om ons voor te bereiden op de nieuwe generatie 112.

EENA (European Emergency Number Association) is dé Europese Vereniging voor Noodnummers en heeft als doel bij te dragen aan het verbeteren van de veiligheid van mensen. Dit doen zij door zich steeds af te vragen hoe burgers het beste geholpen kunnen worden wanneer ze zich in een noodsituatie bevinden.Wij zijn een groot voorstander van continue verbetering en volgen deze ontwikkelingen dan ook op de voet.

Door kennis op te doen over de architectuur van de nieuwe generatie 112 (ook NG112 of NG911 genoemd), willen we voor onze huidige klanten een groeipad ontwikkelen, zodat zij worden behoed- voor onnodige desinvesteringen. Veel informatie daarvoor ontvangen wij van Atos, dat succesvol de Next Generation 911 infrastructuur levert aan de hulpdiensten van Californië.Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. 

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.