Expert klantendag GROSC voor herhaling vatbaar.

24 juni 2021

Alle aanwezigen ontvingen een Dopper in de GROSC huisstijl als blijk van waardering

Op 1 juni vond de online Unify Xpert klantendag van GROSC plaats. Tijdens een middagvullend programma werden de aanwezigen getrakteerd op de nieuwste ontwikkelingen binnen GROSC en Atos Unify. Na een korte introductie trapten we de dag af met een klantcase over de realisatie van 1-1-2 thuiswerkplekken.  

Er was nog nooit bij stilgestaan, volledig thuiswerken als devies. Hoe doe je dat als het gaat om een cruciaal beroep zoals werken bij een meldkamer? Behoort dit dan wel tot de mogelijkheden? 

Een van onze klanten kwam bij ons met deze vraag. Samen gingen we in gesprek en kwamen we tot een oplossing waarbij er niet op de kwaliteit en snelheid werd ingeleverd maar mensen toch thuis konden werken.  

Voor rapportagedoeleinden of voor koppeling met het GMS (Gemeenschappelijk Meldkamer Systeem) is bij een aantal klanten ons softwarepakket HiGMS geïnstalleerd. Dit pakket is inmiddels verouderd en krijgt een waardige vervanger: ViewPoint. De ontwikkelaar van Viewpoint gaf een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden van de software. 

Tijdens de GROSC update hebben we vooral gekeken naar hoe wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen met mogelijke add-ons. Het belangrijkste gedurende deze sessie was het vragen om feedback aan de aanwezigen. We denken graag mee met mogelijke oplossingen, ook al zijn deze nog niet beschikbaar. 

Jörg Rebell, Product Manager van Atos Unifypraatte ons in 45 minuten bij over de plannen voor de komende 5 jaar. Er staan veel mooie ontwikkelingen op de planning. Wij kunnen niet wachten tot we hiermee onze klanten nog beter kunnen ondersteunen.  

We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid tijdens onze eerste online klantendag. Ondanks dat er wat betreft de techniek ruimte is voor professionalisering, kijken we met een tevreden gevoel terug op deze middag samen met onze klanten en mooie gastsprekers.

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.