19 september 2022

GROSC CallBack is een slimme toevoeging op uw OpenScape telefoonsysteem. Door deze module voor u in te zetten, kunnen uw medewerkers de pieken in het belverkeer beter de baas. Hoe werkt dit?
Bellers naar uw organisatie krijgen een interactief keuzemenu te horen: blijf aan de lijn of boek direct een terugbelafspraak. GROSC Callback voert deze terugbelactie automatisch voor u uit.

Door gebruik te maken van de agendakoppeling, kunt u tijdsloten reserveren waarbinnen GROSC Connect de terugbelverzoeken mag inplannen. Zo krijgt u maximale controle over de werkbelasting binnen uw organisatie.

Bij het plannen van terugbelverzoeken ontstaat een kans dat de beller de oproep mist. Om deze kans op een no-show te verkleinen, verstuurt GROSC Connect een SMS reminder met datum en tijdstip als bevestiging naar de beller.

Wilt u meer weten over wat GROSC voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via sales@grosc.com of bel naar 088-126 71 00. Onze specialisten staan voor u klaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. 

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.