GROSC behaalt master III status.

1 juli 2021

Overhandigen van het certificaat aan Léon Ruigrok (directeur GROSC) door Johannes Boer (Channel Manager UCC bij Atos)

Als partner van Atos Unify beschikt GROSC, uiteraard, over een grote kennis op het gebied van de OpenScape oplossingen. Het is dan ook een bekroning dat GROSC per 1 juli is gecertificeerd met de Master III status, de hoogst haalbare partnerstatus voor de drie communicatieplatformen van Atos Unify.

Het certificaat, dat overhandigd werd door Johannes de Boer, Channel Manager UCC bij Atos, bewijst dat GROSC over het hoogst haalbare kennisniveau beschikt van OpenScape Enterprise, OpenScape 4000 en OpenScape Business.

Daarnaast beschikt GROSC ook over het master certificaat voor de specialisatie OpenScape ContactCenter en over zeer veel kennis en ervaring in OpenScape Xpert, het telefoniesysteem voor meldkamers en dealingrooms.

Wereldwijd is het aantal Unify partners met de Master III status zeer beperkt. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij als één van de weinigen over deze status beschikken.

Deze waardering is het gevolg van onze jarenlange focus op de OpenScape systemen voor de grootzakelijke markt. Onlangs complementeerden we deze focus met de OpenScape Business voor het middensegment.

De OpenScape systemen zijn door hun zeer hoge betrouwbaarheid uitermate geschikt voor bedrijfskritische toepassingen. Doordat we het totale portfolio beheersen, zijn we zeer goed in staat om de meest geschikte OpenScape oplossing voor onze klanten te adviseren.

Het spreekt voor zich dat we ondanks deze prestatie nog altijd ons kennisniveau blijven verbeteren om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.