5 redenen om GROSC te bezoeken op eRIC.

16 maart 2022

Over iets meer dan 2 maanden is het al zover! Dan vindt eRIC plaats, dé toonaangevende beurs voor rampenbestrijding, incidentenmanagement & crisisbeheersing. Onze voorbereidingen zijn in volle gang.

eRIC vindt plaats op 18 en 19 mei 2022. Tijdens deze interessante beurs vindt u GROSC op het meldkamerplein. We demonstreren daar een volledig functioneel OpenScape Xpert arbitragesysteem, plus een aantal zeer waardevolle toevoegingen.

GROSC beschikt over jarenlange Unify OpenScape Xpert ervaring en wordt door Atos Unify ingehuurd voor het uitvoeren van OpenScape interoperability tests. Daarnaast beschikt GROSC over een eigen ontwikkelafdeling die het standaard portfolio verrijkt met integraties en toevoegingen zoals die door klanten op aangevraagd zijn. We demonstreren deze oplossingen graag in het echt. Daarom geven we u 5 redenen om onze stand te bezoeken:

 1. Contactcenter Integratie
  Kiezen tussen contactcenter of arbitrage in uw meldkamer? GROSC biedt het beste van beide! Callcenter features als wachtrijmeldingen en real-time informatie over wachtrijen komen beschikbaar voor inkomende oproepen, terwijl de afhandeling van de oproep op het vertrouwde OpenScape arbitragesysteem plaatsvindt.
 2. Click-to-dial
  Wilt u uw meldkamer medewerkers tijd laten besparen en meer werkgemak bieden? Maak dan gebruik van click-to-dial vanaf een (standaard) werkplek. Hiermee bellen uw centralisten direct vanuit een telefoonboek of webpage? We laten u graag zien wat de mogelijkheden voor u zijn.
 3. Op maat voor uw omgeving
  Benieuwd hoe de uitgebreide standaard mogelijkheden in uw OT- en IT omgevingen passen? Onze specialisten zoeken samen met u graag naar de perfecte oplossing.
 4. Last Call Repeat
  Eenvoudig en snel uw laatst gevoerde gesprek terugluisteren? In nauwe samenwerking met een Voice Recording leverancier ontwikkelde GROSC een interface waarmee u direct vanaf het arbitragetoestel het meest recente gesprek raadpleegt
 5. Real time en historische rapportagemogelijkheden
  Welke meldtafel is beschikbaar voor het ontvangen van oproepen en welke is in gesprek? Wat is de gemiddelde gespreksduur? Hoeveel gesprekken komen er binnen per dienst en discipline? Hoelang duurt het voordat er wordt opgenomen? Dat én veel meer wordt inzichtelijk gemaakt met de uitgebreide mogelijkheden van Viewpoint.

Wij verwelkomen u graag op onze stand. Bent u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Dan demonstreren wij de genoemde mogelijkheden net zo eenvoudig bij u op locatie. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten. We staan voor u klaar!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. 

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.