Nieuw product: Secure Video for OpenScape Xpert

.

We introduceren met trots Secure Video for OpenScape Xpert. In noodsituaties is duidelijke communicatie van levensbelang. Met deze nieuwste innovatie kunnen centralisten eenvoudig een (nood)oproep van een mobiele beller opschalen naar een videogesprek. Dit biedt hen een beter beeld van de situatie en maakt het mogelijk om sneller en effectiever hulp in te schakelen.

Ondersteunende features

Secure Video is gebaseerd op Virtual Care Collaboration Service (VCCS) van Unify, voor 2013 bekend als Siemens Enterprise Communications. Secure Video ondersteunt WebRTC real-time audio en video, TLS versleuteling en de mogelijkheid tot SMS naar smartphone. Bovendien biedt het flexibiliteit met de keuze tussen een souvereine cloud of private cloud.

Meer informatie? Download leaflet

Ben je benieuwd hoe Secure Video jouw operationele processen kan verbeteren? Laat je gegevens achter en download direct de Secure Video leaflet met alle specificaties.

* geeft vereiste velden aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons