Kom jij ons bezoeken tijdens eRIC 2024 op 24 en 25 april?

.

GROSC als exposant tijdens eRIC 2024

Wij zijn dit jaar aanwezig op de eRIC 2024 Expo: dé vakbeurs voor de veiligheidsindustrie op Vliegveld Twenthe. Samen met meer dan 200 andere exposanten brengen wij je op de hoogte van nieuwe innovaties die Nederland een stukje veiliger maken en waarmee jij jouw werk nog efficiënter, veiliger en betrouwbaarder wordt. Daarnaast presenteren we tijdens eRIC onze gloednieuwe functionaliteit waarmee centralisten nog beter en sneller een (nood)situatie in beeld krijgen.

Kortom, de eRIC is zeker een bezoek waard. Kom jij onze stand bezoeken op woensdag 24 en donderdag 25 april? Je vindt ons op het Meldkamerplein. Good to know, toegang tot de eRIC is gratis! Tickets bestel je via de website.

Wat is eRIC?

De eRIC (Rampenbestrijding, Incidentmanagement en Crisisbeheersing) Expo is een essentiële vakbeurs waar veiligheidsexperts uit zowel overheidsinstanties als de private sector samenkomen. Op 24 en 25 april verzamelen zich op Vliegveld Twenthe professionals uit diverse sectoren, waaronder de politie, brandweer, defensie, ambulance, takel- en bergingsbedrijven en boa’s. Daarnaast zullen er ook verschillende bestuurders en veiligheidsdeskundigen uit de industrie aanwezig zijn. Wij, als telecommunicatiespecialist voor meldkamers, zijn er dus ook beide dagen bij.

Waarom de eRIC bezoeken?

De eRIC 2024 expo biedt bezoekers niet alleen een blik op de nieuwste technologieën, maar ook workshops, lezingen, en netwerkmogelijkheden met professionals uit de sector. De aanwezigheid van toonaangevende bedrijven en deskundigen maakt het een onmisbare gelegenheid voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in de wereld van noodcommunicatie. De expo is een unieke gelegenheid om direct inzicht te krijgen in hoe geavanceerde technologieën kunnen helpen bij het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van meldkamers. Daarnaast kunnen bezoekers directe vragen stellen aan de experts, hands-on ervaring opdoen met nieuwe systemen, en inzichten delen met gelijkgestemden uit de industrie.

eric expo
Bron: eRIC
Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons