Doelgroep

Meldkamers en control rooms

In meldkamers en control rooms is het van belang dat de centralisten en dispatchers een communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen handelen in situaties die van levensbelang zijn. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren de beste systemen voor telecommunicatie voor meldkamers en control rooms.

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij we meldkamers en control rooms voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren de meldkamersystemen in uw bestaande netwerk

We verzorgen support en onderhoud van uw meldkamersysteem

Ons meldkamer- en control roomsysteem.

OpenScape Xpert is het meldkamersysteem waar u blind op kunt vertrouwen als elke seconde telt. De customizable user interface en de mogelijkheid om verschillende lijnen te bedienen, helpt de centralist zijn efficiëntie en productiviteit te verhogen en bovendien is deze makkelijk te bedienen. GROSC zorgt er daarnaast voor dat het systeem 24/7 beschikbaar is. Wij maken het mogelijk dat u en uw medewerkers met het Unify communicatiesysteem het werk optimaal kunnen uitvoeren.

GROSC is partner en leverancier van de kwaliteitssystemen van Unify. Voor meldkamers en control rooms leveren wij Unify OpenScape Xpert. Centralisten en dispatchers zijn verantwoordelijk voor honderden kritische telefonische gesprekken per dag. Of het nu gaat om een zakendeal die miljoenen waard is, een belangrijke vrachtlevering of mensenlevens, u vertrouwt op een snel en betrouwbaar telecommunicatiesysteem.

Wilt u meer weten over OpenScape Xpert?

Bekijk onze oplossingspagina of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiest u voor GROSC.

GROSC levert telecommunicatiesystemen waar u blind op kunt vertrouwen. We hebben de hoogst haalbare partnerstatus van Unify.
We hebben jarenlange ervaring met telecommunicatiesystemen. Daardoor weten wij precies wat het beste bij uw meldkamer of control room aansluit en bieden we u de best passende telecommunicatieoplossing.
Het belang van onze klant staat bij GROSC altijd voorop. Wij denken met u mee over de beste oplossing en passen ons aan uw specifieke wensen aan.

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.