Doelgroep

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is het van belang dat hulpverleners een (draadloos) communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen handelen in situaties die van levensbelang zijn. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren de beste systemen voor draadloze telecommunicatie voor de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen en zorgcentra.

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij we de gezondheidszorg voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren het draadloze telecommunicatiesysteem in uw bestaande netwerk

We verzorgen support en onderhoud van uw draadloze telecommunicatiesysteem

Onze oplossing voor de gezondheidszorg.

OpenScape Alarm Response OScAR is het alarmsysteem waar u blind op kunt vertrouwen als elke seconde telt. Door de veelzijdige communicatiestrategieën van OScAR, die u bijvoorbeeld combineert met DECT telefoons van Unify en GROSC, zorgt OScAR voor een maximale mate van flexibiliteit, bereikbaarheid en toegankelijkheid voor mobiele hulpverleners. Het helpt de hulpverlener zijn efficiëntie en productiviteit te verhogen. GROSC zorgt er daarnaast voor dat het systeem 24/7 beschikbaar is. Wij maken het mogelijk dat u en uw medewerkers met het Unify communicatiesysteem het werk optimaal kunnen uitvoeren.

GROSC is partner en leverancier van de kwaliteitssystemen van Unify. Voor de gezondheidszorg leveren wij onder andere Unify OpenScape Alarm Response OScAR, maar ook OpenScape Inbound Contact Centers. Hulpverleners zijn verantwoordelijk voor honderden oproepen van patiënten per dag, waaronder oproepen die van levensbelang zijn voor de patiënt. Zij moeten op elk moment mobiel bereikbaar zijn. Met de GROSC en Unify oplossingen kunt u vertrouwen op een snel en betrouwbaar (draadloos) telecommunicatiesysteem.

Wilt u meer weten over OpenScape Alarm Response?

Bekijk onze oplossingspagina of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiest u voor GROSC.

GROSC levert telecommunicatiesystemen waar u blind op kunt vertrouwen. We hebben de hoogst haalbare partnerstatus van Unify.
We hebben jarenlange ervaring met telecommunicatiesystemen. Daardoor weten wij precies wat het beste bij uw meldkamer of control room aansluit en bieden we u de best passende telecommunicatieoplossing.
Het belang van onze klant staat bij GROSC altijd voorop. Wij denken met u mee over de beste oplossing en passen ons aan uw specifieke wensen aan.

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.