Doelgroep

Financiële sector

In de financiële sector is het van belang dat handelaren een communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen schakelen in situaties die van belang zijn. Wanneer elke seconde in een handelsdeal telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren de beste systemen voor telecommunicatie voor de financiële sector.

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij we bedrijven in de financiële sector voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. GROSC ondersteunt u van het advies tot aan de nazorg en support of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren de communicatiesystemen in uw bestaande netwerk

We verzorgen support en onderhoud van uw communicatiesysteem

Ons control roomsysteem voor uw financiële organisatie.

OpenScape Xpert is het communicatiesysteem waar u blind op kunt vertrouwen als elke seconde telt. De customizable user interface en de mogelijkheid om verschillende lijnen te bedienen, helpt handelaren hun efficiëntie en productiviteit te verhogen en bovendien is deze makkelijk te bedienen. GROSC zorgt er daarnaast voor dat het systeem 24/7 beschikbaar is. Wij maken het mogelijk dat u en uw medewerkers met het Unify communicatiesysteem het werk optimaal kunnen uitvoeren.

GROSC is partner en leverancier van de kwaliteitssystemen van Unify. Voor bedrijven in de financiële sector leveren wij Unify OpenScape Xpert. Handelaren zijn verantwoordelijk voor belangrijke telefonische gesprekken met andere bedrijven. In slechts milliseconden kan een zakendeal geregeld zijn. Snel kunnen schakelen met andere handelaren is daarbij van groot belang. Als het gaat om een zakendeal die miljoenen waard is, kunt u vertrouwen op een snel en betrouwbaar telecommunicatiesysteem.

Wilt u meer weten over OpenScape Xpert?

Bekijk onze oplossingspagina of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiest u voor GROSC.

GROSC levert telecommunicatiesystemen waar u blind op kunt vertrouwen. We hebben de hoogst haalbare partnerstatus van Unify.
We hebben jarenlange ervaring met telecommunicatiesystemen. Daardoor weten wij precies wat het beste bij uw meldkamer of control room aansluit en bieden we u de best passende telecommunicatieoplossing.
Het belang van onze klant staat bij GROSC altijd voorop. Wij denken met u mee over de beste oplossing en passen ons aan uw specifieke wensen aan.

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.