Doelgroepen

In meldkamers en control rooms is het van belang dat de centralisten en dispatchers een communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen handelen in situaties die van levensbelang zijn. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren de beste systemen voor telecommunicatie voor meldkamers en control rooms.

In de gezondheidszorg is het van belang dat hulpverleners een (draadloos) communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen handelen in situaties die van levensbelang zijn. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren de beste systemen voor draadloze telecommunicatie voor de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen en zorgcentra.

In de financiële sector is het van belang dat handelaren een communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen schakelen in situaties die van belang zijn. Wanneer elke seconde in een handelsdeal telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren de beste systemen voor telecommunicatie voor de financiële sector.

In de energie sector is het van belang dat uw medewerkers een communicatiesysteem hebben waarmee ze snel kunnen schakelen in situaties die van levensbelang zijn. Wanneer elke seconde telt, moet u blind kunnen vertrouwen op een werkend telecommunicatiesysteem. GROSC levert al jaren de beste systemen voor telecommunicatie voor de energie sector.

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.