Dienst

Consultancy

GROSC vertaalt uw functionele wens naar een technische oplossing voor uw organisatie. De GROSC consultant achterhaalt de vraag achter uw vraag en komt daarna met het best passende advies om in uw behoefte te voorzien.

Van vraag naar advies.

Bij GROSC kunt u terecht voor twee soorten consultancy. In beide gevallen gaat onze GROSC consultant met u het gesprek aan en komt met een passend advies.

Sales consultancy

Wanneer u een vraag of interesse heeft in een telecommunicatieoplossing, kunnen wij u helpen. Onze GROSC consultant komt graag bij u langs om uw vraag (kosteloos) te bespreken. We bespreken de mogelijkheden en geven we u vrijblijvend advies. Als u besluit ons een opdracht te geven, komt onze technisch consultant langs om een gedetailleerd technisch ontwerp op te stellen over uw vraag met een daarbij behorende aanpak.

Contact center consultancy

Bij contact center consultancy richt de GROSC consultant zich op de volledige flow van contact opnemen, bijvoorbeeld via telefoon, chat of e-mail, tot aan de afhandeling van het gesprek. Op die manier kan worden bepaald hoe u uw klanten zo efficiënt mogelijk kunt helpen met een focus op de optimale klantbeleving. Het resultaat van contact center consultancy is een functioneel (her)ontwerp dat vervolgens kan worden geïmplementeerd.

Van advies naar ontwerp.

In het consultancy traject werkt een GROSC consultant van een passend advies naar een ontwerp van de oplossing.

Advies

In het eerste traject van een opdracht, komt onze consultant bij u langs naar aanleiding van een vraag. In een gesprek achterhalen wij uw wensen en daarnaast bespreken we meteen de mogelijkheden voor het beste telecommunicatiesysteem voor uw organisatie. Ook geven we advies over de aanpak. Onze consultants kunnen u op elk niveau in uw organisatie voorzien van advies in telecommunicatie: van gebruik en beheer tot beleid. U blijft met onze consultants op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de telecommunicatie.

Ontwerp

Naar aanleiding van het advies, maakt de GROSC consultant een ontwerp. We beginnen bij het functionele ontwerp, waar bijvoorbeeld een call flow in is opgenomen. Door middel van een boomstructuur bepalen we onder andere wat er gebeurt als een klant contact opneemt, naar welke agenten deze worden doorverbonden en hoe het contact wordt afgehandeld. Daarna maakt onze technisch consultant een technisch ontwerp. Hierin wordt opgenomen hoe de oplossing veilig kan worden geïntegreerd in uw organisatie en wordt de planning van de integratie bepaald.

Wilt u meer informatie?

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij uw organisatie wordt voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. Naast consultancy, kan GROSC u ook ondersteunen tijdens de integratie en de nazorg of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren de communicatiesystemen in uw bestaande netwerk

We verzorgen support en onderhoud van uw communicatiesysteem

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.