Dienst

Beheer, onderhoud & monitoring

U moet blind kunnen vertrouwen op uw telecommunicatiesysteem. Daarom verzorgt GROSC ook beheer, onderhoud en monitoring van uw systeem. Zo bent u ervan verzekerd dat uw systeem altijd en overal werkt en dat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost.

Beheer.

GROSC kan uw operationeel beheer ondersteunen. Hierbij kunt u het werk wat u normaal zelf uitvoert aan ons uitbesteden of wij kunnen u daarbij ondersteunen. Wij kunnen dat bij u op locatie verzorgen of ad-hoc op afstand. Op basis van uw wensen stellen wij een team van specialisten ter beschikking. Hierbij bepalen we samen op welke manier zij ondersteunen en hoe vaak.

Onderhoud.

Wanneer u afhankelijk bent van telecommunicatie in situaties die van levensbelang zijn, is het van belang dat uw systeem altijd blijft draaien. GROSC verzorgt het nodige onderhoud aan uw systeem en zorgt dat het systeem altijd beschikbaar blijft. Dat kunnen we dit ook voor telecommunicatiesystemen die niet door ons geleverd zijn verzorgen. U kunt bij ons, op basis van een onderhoudscontract, storingen melden en deze lossen wij voor u op.

Monitoring.

Naast onderhoud biedt GROSC ook de mogelijkheid tot monitoring. Hierbij houden wij op afstand uw telecommunicatiesystemen in de gaten. In het geval van een storing, krijgen wij direct een melding, waarschijnlijk al voordat u de storing heeft gemerkt. Bovendien hebben we meteen de complete context van het probleem tot onze beschikking, zodat we minder afhankelijk zijn van de storingsomschrijving van de gebruiker. We kunnen hierdoor sneller reageren op incidenten en sneller met een passende oplossing komen.

Wanneer u monitoring van GROSC afneemt, kunnen wij u een herstelgarantie geven. U kunt erop vertrouwen dat wij de storing binnen een gepast aantal uur hebben opgelost en dat uw systeem weer up and running is. Wij bieden monitoring aan in het meest uitgebreide onderhoudspakket. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Integratie op de werkvloer.

Zodra uw nieuwe telecommunicatiesysteem is geïnstalleerd en gekoppeld aan uw (huidige) systeem of infrastructuur, verzorgt GROSC de integratie op de werkvloer. Wij trainen uw personeel om het systeem te gebruiken. Het gaat hierbij altijd om een maatwerk oplossing. Wij stemmen de training af op uw wensen. Wij kunnen bijvoorbeeld de technisch beheerder trainen (beheerderstraining) of we trainen het volledige team (gebruikerstraining). Het soort training wat onze medewerker gaat geven, nemen wij al op in het plan voor de installatie en integratie.

Wilt u meer informatie?

Totaaloplossing van GROSC.

Wij bieden een totaaloplossing waarbij uw organisatie wordt voorzien van de best passende telecommunicatieoplossing. Naast beheer, onderhoud en monitoring, kan GROSC u ook ondersteunen tijdens het voortraject en de installatie of we verzorgen gedeeltes van het proces. Wij werken volgens deze werkwijze:

Op basis van uw wensen adviseren we wat er mogelijk is

We integreren de communicatiesystemen in uw bestaande netwerk

We verzorgen support en onderhoud van uw communicatiesysteem

Wij zijn GROSC. Wij leveren telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. U moet blind kunnen vertrouwen op telecommunicatie. GROSC maakt dat mogelijk voor uw organisatie.