Onze
Diensten

.

Onze diensten zijn onderverdeeld in vier takken, zodat we altijd klant- en vraagspecifiek te werk kunnen gaan.

Installatie & integratie

Een vloeiende installatie en integratie van een telecommunicatiesysteem is cruciaal voor jouw organisatie. Onze engineers zorgen er daarom voor dat dit professioneel en efficiënt wordt uitgevoerd. We werken in fases, zodat de overgang soepel en gecontroleerd verloopt, de downtime minimaal is en jij weet waar je aan toe bent. Als klant ben je bij alle beslissingen betrokken en op de hoogte van testresultaten. Hierdoor ben je te allen tijde op de hoogte van de voortgang.

Nadat de apparatuur en infrastructuur geïnstalleerd zijn, starten we de koppeling van het systeem aan de apparatuur. Net zoals de installatie vindt ook de integratie van het telecommunicatiesysteem stapsgewijs plaats.

Standaard & maatwerk

Een maatwerk telecommunicatie-oplossing die volledig afgestemd is op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Daar geloven we bij GROSC in. Dit biedt tal van voordelen, waaronder betere controle en meer flexibiliteit bij het gebruik van communicatiekanalen. Met maatwerktelecommunicatie beheert jouw organisatie communicatie efficiënter en schiet de productiviteit omhoog.

Wij kennen alle mogelijkheden van het OpenScape-portfolio en snijden dat op maat naar de behoeften van jouw organisatie. Daar geloven we bij GROSC in: de best passende efficiënte oplossing met een maximale betrouwbaarheid. We bouwen jouw oplossing op basis van gecertificeerde standaardcomponenten.

Onderhoud & monitoring

Wanneer het op telecommunicatie aankomt, wil je er blindelings op kunnen vertrouwen dat alles naar behoren blijft functioneren. Daarom nemen wij ook het onderhoud en monitoring van jouw systeem voor onze rekening. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van werkend systeem, waar je ook bent. Onze experts verzorgen ook onderhoud aan telecommunicatiesystemen die niet door GROSC geleverd zijn. Sluit je een onderhoudscontract bij ons af? Dan kun je storingen bij ons melden, waarna wij deze voor jou oplossen.

Monitoring is ook een belangrijk onderdeel van onze diensten. Op afstand houden we jouw telecommunicatiesystemen nauwlettend in de gaten. Wij krijgen direct een melding als zich een storing voordoet, hoogstwaarschijnlijk voordat jij deze opmerkt. Bovendien hebben we alle context van het probleem direct tot onze beschikking, zodat we snel kunnen reageren en met een passende oplossing kunnen komen.

Beheer

Bij GROSC bieden we volledige ondersteuning op het gebied van operationeel beheer van telecommunicatiesystemen. Je kunt ervoor kiezen om het volledige werk aan ons uit te besteden, maar we bieden ook ondersteuning als dit jouw voorkeur heeft. Het operationeel beheer wordt zowel op locatie of op afstand uitgevoerd. Op basis van jouw wensen stellen we een team van specialisten samen, bepalen we op welke manier zij jou ondersteunen en met welke frequentie.

Onze oplossingen

Haal alles uit uw team.

Wij streven ernaar om complexe uitdagingen om te zetten in innovatieve en effectieve telecommunicatie-oplossingen. Het brede scala aan oplossingen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen.

Bekijk al onze oplossingen
Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons