Bezoek Grosc op INFOPOL van 23 tot 25 april in Kortrijk

.

GROSC als exposant tijdens INFOPOL 2024

Dit jaar staan wij met GROSC op INFOPOL | XPO112 van 23 tot 25 april in Kortrijk. INFOPOL is een vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, urgentiediensten en rampenbestrijding. Met bijna 200 exposanten en al ruim 4000 geregistreerde professionele bezoekers is de INFOPOL absoluut een aanrader.

Wat is INFOPOL | XPO112?

INFOPOL is uitgegroeid van regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten. Om de twee jaar stellen de meest gespecialiseerde bedrijven – van vervoersmiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening tot communicatieapparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht – hun nieuwste producten en diensten voor op INFOPOL. Alle diensten en producten worden gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een dringende situatie. Dit begint al bij het binnenkomen van de oproep op het noodnummer 112.

Kom jij onze stand bezoeken van 23 tot 25 april in Kortrijk? Je vindt ons bij stand 360. Je krijgt gratis toegang tot de beurs door je vooraf te registreren via deze website. Zien we je daar?

Bron: INFOPOL
Neem contact op

Jouw telecommunicatie altijd vlekkeloos.

Meer informatie of samen de mogelijkheden voor jou organisatie bespreken?

Bel ons